Trade In

Condiții speciale de achiziționare a apartamentelor în complexul rezidențial Green Park Residence, programul Trade-in:

În complexul locativ Green Park a fost elaborat programul special Trade In, datorită căruia, procurarea apartamentelor devine maxim de simplă și transparentă.

Serviciul Trade In permite folosirea vechiului apartament în favoarea celui nou. Respectiva ofertă este în special actuală pentru cei care doresc să depășească rapid toate formalitățile în legătură cu achiziționarea unui noi apartament. În contextul extinderii semnificative a pieței imobiliare în care cumpărătorul este nevoit să utilizeze resursele obținute din alte imobile, o necesitate incontestabilă o prezintă estimarea cât mai exactă a costului apartamentului dorit. Des întâlnite sunt situațiile în care în perioada vânzării vechiului imobil, costurile în blocurile locative noi cresc considerabil. Din această cauză, Trade In constituie un avantaj incontestabil pentru cumpărător, un avantaj creat anume pentru siguranța cumpărătorului care își va putea organiza tranzacția de vânzare alternativă, în cel mai comod și econom mod posibil.

Procurarea apartamentului cu ajutorul serviciului trade-in se efectuează în câteva etape:

  1. Alegerea împreună cu managerul din departamentul vânzări, apartamentul dorit în complexul nostru locativ și evaluarea de către experți a costului apartamentului pe care îl dețineți deja.
  2. Întocmirea unui contract de prestare servicii pentru vânzarea apartamentului dvs și bronarea apartamentului dorit pe o perioadă de până la 30 zile.
  3. După semnarea contractului de vânzare-cumpărare pentru imobilul dvs, se calculează termenii de recepționare ai resurselor financiare în urma vânzării.
  4. Stabilirea împreună cu managerul de vânzări a datei de semnare a acordului de contribuție la apartamentul dorit.
  5. Semnarea într-o zi prestabilită a Acordului autentificat notarial, înregistrarea la oficiul cadastral și achitarea în concordanță cu graficul de achitare ales.
  6. După darea în exploatare a casei dvs, primiți apartamentul prin actul de predare-primire și primiți cheile.
  7. Obțineți certificatul de proprietate asupra noului apartament.
  8. În cazul în care resursele bănești în urma vânzării imobilului dvs nu sunt suficiente, puteți recurge la un credit ipotecar pentru achiziționarea apartamentului în complexul locativ Green Park.
Află mai multe detalii, lasă numărul tău de telefon și noi revenim cu un apel
loading